Samenspel

Muziek maak je samen

Vanaf de allereerste lessen kunnen leerlingen van Fluitschool Flautissimo met anderen samenspelen. Door deze samenspellessen, de vele workshops en concerten leren onze leerlingen samenwerken en ervaren zij dat musiceren een inspirerend en sociaal gebeuren is.

Samenspelgroepen

1. Vuurvliegjes : Voor prille beginners, inclusief speelse basislessen notenleer
  2. Twinkels : Samenspel en elementaire muziektheorie
  3. Flautissimo : Veel samenspel en daarnaast aandacht voor techniek en interpretatie

Fluit ensembles

Fluitensemble Intermezzo. voor volwassen spelers
Fluitkoor DWARS voor enthousiaste vergevorderde spelers van dwarsfluit, altfluit, basfluit en piccolo

Gouds Jeugd Orkest

Jeugdige spelers van 6-18 jaar kunnen terecht bij het Gouds jeugd Orkest

Workshops & Gypsy Academy

Minstens eenmaal per jaar organiseert Fluitschool Flautissimo een grote workshop. Onze Gypsy Academies zijn zeer geliefd !

Laat de muziek voor zich spreken

Bekijk hier films van onze ensembles en workshops

Privacy verklaring :
Gegevens van onze leerlingen staan in onze database en worden alleen gebruikt om te communiceren over activiteiten waaraan de leerling deelneemt.