Corona : protocollen en versoepelingen

We blijven samen muziek maken !

Van maart t/m mei 2020 werden onze individuele- en groepslessen gegeven per Skype, Zoom of FaceTime. Per 1 juni zijn live individuele lessen weer mogelijk. Bij gezondheidsklachten blijf je natuurlijk thuis. Online les kan dan een optie zijn.
Ensembles mogen per 1 juli - mits op gepaste afstand- weer samenspelen. We volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM voor muzieklessen en uiteraard houden we jullie op de hoogte.

2 en 4 juni groepslessen. Webinar Slim Studeren
3 juni Fluitkoor DWARS : Zelfde webinar ?
13 juni 19.30 Optreden Fluitgroep + DWARS Ichthuskerk Bodegraven gecanceld
15 juni Uiterste datum wijziging/opzegging nieuw seizoen.
Daarna geldt-conform lesovereenkomst - een opzegtermijn van 8 lessen.
27 juni Zomerconcert Fluitschool in de Ichthuskerk te Bodegraven wordt vervangen door zoom concert en hopelijk dit najaar "live' herhaald

Juli 2020

7-8-9 juli Laatste groepslessen, laatste repetities met voorspeelmoment als afsluiting seizoen 2019-2020

Augustus 2020

12-16 augustus Workshop in Ronse, België
Flyer met informatie

1 september Roosterdag
1-2-3- september start seizoen met groepslessen en repetities volgens lesrooster 2019

15 november Workshop bij Adams Music

N.B. Vakantiedata onder voorbehoud !

◀︎
Fluitschool Flautissimo heeft ook een facebook pagina met actueel fluitnieuws

Privacy verklaring :
Gegevens van onze leerlingen staan in onze database en worden alleen gebruikt om te communiceren over activiteiten waaraan de leerling deelneemt.